Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hozott már nektek csomagot...

Hozott már nektek csomagot VIDDL cég? csak nekem van ekkora pechem, vagy ezt tényleg egy ős trágyalé?

Figyelt kérdés

2023. jan. 3. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hozott.
2023. jan. 3. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Tőlem vitt csomagot. 🤣🤣🤣
2023. jan. 3. 20:47
 3/5 A kérdező kommentje:

neketek minden OK? Nekem aznap reggel üzenet, hogy ma jön és jön kilenckor. ezt megcsinálták kétszer. Aztán be kellett menni központba öt munkanapon belül, közben összevissza üzenetek jönnek tőlük és partner cégtől, hogy ma hozzá, nem hozták, csak valahogy nem látja a rendszerük, hogy központban van a cucc. Utolsó kihozási kísérlet 27 én. Erre tegnap üzenet, hogy itt volt a futár aznap és visszaküldik, pedig ma járna le az öt nap és futár nem jött, nem hívott. Erre hívom őket, mondja, hogy hibás az üzenet, mehetek ma ötig. Ma megyek és erre tegnap visszaküldték.

És ilyen ős kit érdekel stílusban próbálják kimagyarázni, semmi felelősséget nem vállalva. Über gáz. Komolyan ehhez képest posta egy jó cég. Jah és az is, hogy csak 9-17ig egyetlen pontra lehet oda menni, tehát munkaidőben kell megoldani, ha el nem számolják a napokat.

2023. jan. 3. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem minden rendben volt.
2023. jan. 3. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyemre szoktam kérni.

Lerakják portán pult mellé.

Szerencsére kollegák nem lopósak.

2023. jan. 4. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!