Milyen érvek vannak amellett hogy egészségügyi diplomával miért maradjak Magyarországon? Vagy hogy miért ne menjek át a magán egészségügybe jobb fizetésért?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 11:59
21/25 A kérdező kommentje:
Való igaz, már eldontottem, részben van benne örültem volna ha marasztalnak de inkább lezárom a múltat elengedem a vagyaimat és kimegyek.
2023. jan. 3. 11:20
22/25 anonim válasza:
Én még nem nagyon találkoztam olyan orvossal, aki itthon ne boldogult volna.
Azért ez egy olyan szakma, ahol nagyon sok lehetőség van.
Akinek gondjai vannak, annak nem a társadalom, a kórház, a fizetés miatt, hanem magánéleti problémák miatt, pl. 4x elvált vagy alkoholproblémái vannak.
23/25 anonim válasza:
Ha orvos lenne, akkor nem egészségügyi diplomát írt volna.
24/25 Thunderfairy válasza:
Mondjuk az hogy kell itt is valaki aki fogadja a betegeket.
25/25 A kérdező kommentje:
#24 ez már nem érdekel hogy lesz e valaki, vagy sem majd az emberek elmennek a maganegeszegugybe ha még akarnak ténylegesen gyógyulni vagy rendes rehabilitációs akarnak maguknak. Még pedig azért nem érdekel már mert nekem is egy életem van.
2023. jan. 4. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!