Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A ledszalagot feltudom tenni...

A ledszalagot feltudom tenni kétoldalú ragasztóval a tapétára?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor mivel tudnám?
2022. dec. 26. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Igen, de a led szalagok általában öntapadósak.
2022. dec. 26. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
10m hosszú és leválik a tapétáról
2022. dec. 26. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem olyan nagy a tömege annak. Akkor valami minőségibb kétoldalú ragasztó kellene hozzá.
2022. dec. 26. 20:44
 4/7 Noren1989 ***** válasza:

Fel tudod tenni. Viszont félek tőle, h ocsmànyul fog kinézni.

Profilt, plexit nem gondoltàl feltenni?

2022. dec. 26. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl erős a gyári ragasztója. Főleg ha a szalag erősebb fényű, melegedni fog, el fogja engedni.

Pattex fix-el megpöttyöznem 5-10 centinként.

2022. dec. 26. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem írtad milyen tapéta. Ezekről a fényes műanyagszerű tapétákra csak aluprofil+csavar a megoldás.
2022. dec. 26. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A 3M elvileg jó ragasztó, de semmit nem ér. Jobban jársz így, hogy elenged, mert az erős ragasztóval a tapétát fogja letépni előbb-utóbb.

Tv hátoldalára Pattex Montir szalaggal ragasztottam fel. Csak szélesebbet találtam.

Baromi ronda, ha csak úgy felrakod.

Holkerre szokták tenni. Van olyan orofil, ami kifejezetten ilyenre való. Teljesen el lehet rejteni, a vezetékeket, tápegységet is.

De azt szépen felrakni szakember tudja. Az illesztéseknél kicsit varázsolni kell, és hozzáfesteni a plafonhoz.

2022. dec. 27. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!