Szoktatok nézegetni elhagyatott házakat ? Ahol megvannak a bútorok, pár ruhadarab , edények, stb. Gondoltok arra, hogy mi volt az utolsó emlék, mozdulat , hol vannak ezek az emberek, mit álmodtak azokban az ágyakban egykor , milyen életük volt ?
Vidéken nőttem fel, ott volt pár ilyen elhagyatott tanya. Még tortenet is jött hozza a nagyszuleimtol stb. Igazából csak szerettem nagyot sétálni és beléjük futottam . Néha egész brutális történeteket kaptam, mikor rá kérdeztem . Mostmár Bp-i vagyok. Ahol laktam korábban , ( most párom nagymamája el a lakásban ) , ott a sarkon van egy ház , biztonsági szalaggal leragasztva, full elhagyatott, na az érdekelne, mi történt ott.
Bár igazából nem a mi dolgunk, de néha tényleg elgondolkodtató. En inkább a temetőkben szoktam elgondolkodni . Az embereken akiket látok .
Nyilván a mai világ egy mokuskerek, jól esik néha megállni, és gondolkodni . Meg ha ilyenen is. De igen, szoktam nagy néha .
1 voltam.
Igazából főképp azokon tudok elgondolkodni, akiknek van kép is a síron. Maga , ahogy látod az embert, elgondolkodtat, és bizony ők is eltek itt és meg volt a maga történetük . Szimplán ennyi. Néha érdekes, hogy kikkel mi történt stb, pedig amúgy semmi extra, de nekik is volt egy életük, lehet gondolkodni, esetleg tanulni rajta.
1 voltam megint. Ui. Amúgy ahogy kutattam saját családfánk annyi érdekes tortenet volt . Szóval bármibe botolhat az ember . Én pl sok új infót tudtam meg.
Másrészt egy éve először egy baráti körben kissé illegálisan de beszabadultunk egy régi elhagyott területre. Nem voltam benne ilyesmiben soha, meg bejutni se volt egyszerű , de izgalmas volt. Egy csomó régi dokumentumot találtunk, meg dolgokat, nem bántam meg, de volt, hogy törött ablakon stb kellett at mászni ..érdekesek ezek. De épp így a temeto is amit mondtam . Néhány ember gondolkodik ilyesmin, néhány meg furának tartja. Szerintem érdekes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!