Milyen szünetmentes tápegységet vegyek a keringető szivattyúhoz? Fás kazán mellé.
Nem muszáj neki külön bemenet, a rendes visszatérő ágba is bekeverheted a hálózati melegvizet.
Sokkal biztonságosabb megoldás, mint a szünetmentes táp.
Hosszabb áramkimaradásra benzines áramfejlesztő kell. Szinkron generátoros. Arról tudsz például hűtőszekrényt is üzemeltetni. A szünetmentesekben az akksi legjobb esetben is csak 1-2 órát bír.
Ez a visszatérő ágas megoldás hogyan működik?
Én arra gondoltam hogy a hálózatból valami szelep nyitna egy adott hőfok felett ha nincs áram és a leeresztő csapon ugyancsak nyitna egy szelep ahol menne ki a víz a kazánból? Létezik ilyen? vagy hogy működik? mert ez utóbbi csak az én fejembe született meg.
wow na ez ugyanaz az elv amit elképzeltem. A rajz szerint az alsó része az előremenőbe van bekötve, a közepén jön be a hideg hálózati víz és megy bele a visszatérőbe majd az előremenőből megy ki a külvilágba.
Ez fog nekem kelleni.
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!