Mit tudok kezdeni ezzel a kábellal?
Figyelt kérdés
Nem tudom összetekerni, se semmi.... 2 vège van, az egyik megy a ruterba, a másik pedig a a boxba. Vodafone-s vagyok, ha ez számít....
2022. dec. 15. 20:35
1/6 A kérdező kommentje:
Jah, ès mindkèt eszköz, az adott ajtó mellett van.
2022. dec. 15. 20:36
2/6 anonim válasza:
Hajtsd karikába, aztán 2-3 helyen tegyél rá szigetelőszalagot hogy ne jöjjön szét (az elegánsabb megoldás a kábelkötegelő).
Ahol a koaxkábelek bemennek az elosztóba, azt ki tudod csavarni, ha ez segit a karikába hajtáshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Elmèletben az is működö lehet, ha karikába hajtom, majd a 2 helyen kábelkötegelő, ès bedugom a kábelcsatornába? Ès anyit hagyok ki amennyi kell?
2022. dec. 15. 21:32
4/6 anonim válasza:
Én anno úgy oldottam meg hogy alapból felvolt fúrva egy polc a routernek és mellé még konnektor is volt kialakítva hogy legyen neki áram. Én a polc alá csináltam egy pici kis szekrényt és a polcon kifúrtam akkora lyukat hogy a kábelek lemenjenek be a szekrénybe és a feles kábelt ami nem fért be a csatornába azt összetekertem karikába 4 helyen összefogtam kábelkötözővel és a szekrénybe volt benne, plusz a csatlakozó is.
5/6 A kérdező kommentje:
Nag, on jó alap ötletet adtál nekem.... Egyszerű, amire nem gondoltam volna.... Ment a pipa, meg az örök hála...
2022. dec. 15. 21:44
6/6 A kérdező kommentje:
4# ez is egy remek ötlet, megjegyzem magamnak.... A lakást most vettük meg, ès mèg sok felújítandó dolog van... Ès sajna som a kábel, 5.1, wifi, ruter, ps4, tv, egy helyen... Ès valamit olcsón akarok megoldani... De kábelcsatornás megoldás lesz, mert van feleslegbe.... Meg kábel csere is lesz, meet pl a lan kábel 15 m-es ès abból 1.5 m ha kell...
2022. dec. 15. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!