Melyik a legjobb párátlanító készülék?
Elektromosat.
Nézd a víztartály méreteket, mennyire csendes, van e éjszakai üzemmód. Egyformán működnek.
A legfontosabb, hogy hány m2 szeretnél párátlanítani. Én abba a hibába estem hogy a lakás 100 m2 így vettem egy ennek megfelelő nagyságú készüléket. De mint minden lakásban vannak elválasztó falak és a 100m2 nem egy nagy tér, így át kell tolni egyik helységből. kb 2 pontról elérem az egész házat.
Visszon elég nagy előnye, hogy nagy teljesítményű és mondjuk a 10 m2-es fürdőszobával fél óra alatt végez.
A készülékünk jelzi a páratartalmat és be lehet állítani mennyi ideig működjön és mikor kapcsoljon be. Visszont ez idő függő és nem páratartalom. Okostelefonnal irányítható, ezt a funkciót nem használjuk, lehet be lehet állítani.
én tőlük rendeltem. Extra gyorsak voltak.
Ne vegyél túl kis teljestményűt.
Ár érték arányban szerintem az Aldis az egyik legjobb. Nekünk van midea is, Aldi több is.
Kb kétszer annyi vizet szed össze a Midea, na de az ára majdnem háromszoros volt. Szóval ugyanannyi víz kiszűrés mellett árban jobban jársz két aldissal,
ráadásul azt a lakásban két különböző helyre teheted.
Az aldis nagyjából napi 5-6 litert, a midea 11-et gyűjtött nálunk. Összesen több száz litert gyűjtött már mindegyik az elmúlt hetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!