Pálinkát öntöttem a lefolyóba azóta pálinkaszag van a fürdőszobában, mit lehet tenni?
Találtam egy flakonban egy kevés (kb 0,5-1dl) pálinkát amely már évek óta ott hevert a szekrény mélyén.
Én ezt kiöntöttem a felső emeleti fürdőszoba lefolyóján viszont azóta nagyon durva pálinka szag csap meg amikor belépek és sem a szellőztetés, sem a légfrissítő, sem a kagyló kitisztítása nem oldja meg hosszabb távon a problémát.
Mit lehet tenni még?
Leöblíted néhányszor a lefolyót, hogy átmosódjon a bűzelzáróban maradt pálinka, és meg fog szűnni a szag. Míg kiírtad ezt a kérdést, ötször megcsinálhattad volna. Fél-egy deci pálinka az semmi.
Egyébként én se értem, miért nem ittad meg. Remélem tudod, hogy a pálinka nem romlékony: évtizedek alatt, felbontott palackban sem romlik meg.
Mert műanyag palackban volt és fogalmam sincs mikor és hogyan került bele egyáltalán
Nem is esett jól sem. Mellesleg van itthon egy csomó normálisan lepalackozva, most az a kis mennyiség nem volt veszteség számomra.
De köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!