Fatüzeléses kandallóra milyen "párásítót" tehetek?
Figyelt kérdés
A kandallóm tűztere felett van egy párkány, oda szoktam kezdetben üres konzerves-dobozba rakni a vizet párásító gyanánt, de ezek hamar kilyukadtak.
Találtam egy boltban kerámiából készült párologtató edényt, de egy idő után ezek is elpattannak, s folyatják a vizet.
2010. szept. 30. 23:14
1/2 anonim válasza:
Kifejezetten hőálló edényt, pl árulnak mini formákat, amiket sütőbe lehet rakni, talán szuflés? Vagy igazi jénai üvegből készült tálkát. Szerintem arra is kell figyelni, hogy nehogy kifogyjon belőle a víz, mert úgy szimplán csak az anyag ég rajta. Emlékszem gyerekkorunkban egy régi kis lábas volt rajta, ami ugyan nem volt túl szép, de ki sem lyukadt soha!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni, feltéve, hogy kapok itt a közelben ilyen edényt (megfelelő méretben). A jénaival kapcsolatban csak az az aggályom, hogy a vízkő pár nap alatt le fog rakódni rá, és csúnya lesz.
2010. okt. 5. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!