Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fatüzeléses kandallóra milyen...

Fatüzeléses kandallóra milyen "párásítót" tehetek?

Figyelt kérdés

A kandallóm tűztere felett van egy párkány, oda szoktam kezdetben üres konzerves-dobozba rakni a vizet párásító gyanánt, de ezek hamar kilyukadtak.

Találtam egy boltban kerámiából készült párologtató edényt, de egy idő után ezek is elpattannak, s folyatják a vizet.

2010. szept. 30. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Kifejezetten hőálló edényt, pl árulnak mini formákat, amiket sütőbe lehet rakni, talán szuflés? Vagy igazi jénai üvegből készült tálkát. Szerintem arra is kell figyelni, hogy nehogy kifogyjon belőle a víz, mert úgy szimplán csak az anyag ég rajta. Emlékszem gyerekkorunkban egy régi kis lábas volt rajta, ami ugyan nem volt túl szép, de ki sem lyukadt soha!
2010. okt. 1. 07:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni, feltéve, hogy kapok itt a közelben ilyen edényt (megfelelő méretben). A jénaival kapcsolatban csak az az aggályom, hogy a vízkő pár nap alatt le fog rakódni rá, és csúnya lesz.
2010. okt. 5. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!