Házon belül a nehéz dolgokat milyen kiskocsival lehetne mozgatni?
Figyelt kérdés
Múltkor vettem bútorokhoz kisemelőt és görögöket, szettben volt, nagyon szuper, ezzel álom a szobarendezgetés.
Viszont ez küszöbökön keresztül nem nagyon működik, meg lépcsőn se. Most pl kis öntött kandallót kellene kivinni a házból. Nem akarok senkinek könyörögni, plusz elég nehéz, és akinek tudnék szólni, annak is a dereka fáj... Nincs valami húzós kiskocsi, amire kisemelővel felbillentem, aztán küszöbön, lépcsőn lehúzom. Biztos van valami megoldás, másnem sufnyituning🤣
Sajnos meg vagyok lőve, nincsenek erős, segítőkész férfi ismerőseim.
Köszönöm a tippeket.
2022. dec. 11. 19:23
1/4 anonim válasza:
Molnárkocsi. Időnkent lidlben aldiban is lehet kapni, de barkacsaruhazakban tuti van.
2/4 anonim válasza:
Molnárkocsi, aminek nagy gumikereke van, azt a kúszöbön is viszonylag könnyű áthúzni
3/4 anonim válasza:
De lépcsőn max a motoros lépcsőjáró molnárkocsi segít, a simával ugyanúgy neked kell az egész sulyt emelni, lefele meg megtartani.
4/4 anonim válasza:
OFF:
1-es és 2-es hajszálpontosan ugyanazt javasolta, aztán meg lehet nézni, mekkora különbség van a pontozásukban.
Jól mutatja mindez, mennyire semmit sem ér a pontozás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!