BMarcsi kérdése:
Most vettünk keskeny mosó-szárítógépet egybe. LG F2DV5S7S1E tip. Több programot is próbáltam, de gyűri a ruhákat Melyik szárítja meg, és nem gyűri?
Figyelt kérdés
#mosó-száritógép
2022. dec. 9. 09:23
1/9 anonim válasza:
alaposan el kell olvasni a kezelési ajánlatot. Ezek nagyon jó gépek, a jobb ruhaanyagot, megfelelő fordulaton centrizve, hordható állapotban adja ki...
...csakhogy nem szeretünk áldozni a nagyn drága anygú fínom ruhákra...
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy túltömöd. Vagy túlszárítod. Vagy nem szabad szárítani azt a fajta anyagot.
3/9 anonim válasza:
Száítani kevesebbet tud, mint mosni.
4/9 anonim válasza:
A legtöbb kombinált gép csak fele mennyiségü ruhát tud szárítani, mint amennyit egy menetben mos.
5/9 anonim válasza:
Ez 7-5 kg-ot tud a leírás szerint.
6/9 anonim válasza:
Ezek a drága kombi gépek arra jók, hogy te is tudod majd mutogatni, hogy nektek is tellett rá.
Azután kimosol a teknőben.
7/9 miki1985 válasza:
Én is kb. 1 hete használom ugyan ezt a típust! Több szárító programot használtam már,de nem sikerült még belőni...! Mondjuk ahhoz, hogy teljesen szárazak legyenek ruhák kb. 3 óra 30 perc szárítás kell!!! 😅😅 Szerintem ez a gép gyűrni fogja...
8/9 anonim válasza:
Én épp most készülök venni egy ilyen gépet. Mi a tapasztalat azóta?
9/9 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz, ha külön szárítógépet veszel, a kombináltak nem jók, vagy mosnak rendesen vagy szárítanak, vagy egyiket sem megfelelö minöségben.
Hiába olcsóbb, mint két gép, utána csak évekig mérgelödsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!