Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg pár tízezer forint...

Tényleg pár tízezer forint egy vízszűrő?

Figyelt kérdés
Szeretnék csapra szerelni egyet, hogy ihassak belőle tiszta vizet. Szeretném csökkenteni a műanyag fogyasztását, ezért a palackos víztől meg akarok szabadulni
2022. dec. 6. 14:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem "mérgeznék" a vizet klórral, már rég kihalt volna fél város a töméntelen baktériumtól, fertőző mikróbáktól stb.
2022. dec. 6. 18:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Laica nevű vízszűrős kancsóm van hivatalosan 3 havonta kell cserélni a szűrőt,..de ha nem iszol sokat a 6-8 hónap se sok neki.

Tök jól szűr, olcsó, finom vizet készít!

szerintem ne vegyél drága vízszűrős gépet,sokan felszereltetik,aztán nem is isznak belőle,és aztán meg kivágják a szemétbe 2 év után.

2022. dec. 6. 18:47
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

19.

Annyira jó, hogy belekötsz látatlanban, hogy miképpen van nálunk a vízbevezetés.

Csak azért, hogy jól tudjál aludni, az utcai gerinctől jön be az új kpe cső.

Egy szűrőt tettem rögtön a vízóra utánra, de hamar eldugult, ezért ma már csak a konyhait szűröm.

Jó éjt!

2022. dec. 6. 20:15
 24/25 anonim ***** válasza:

nálunk olyan jó a víz hogy kiöntöd egy pohárba rendes iható tiszta víznek tűnik, vársz egy 15 percet és tiszta sárga lesz meg az aljára leül valami üledék. Sok szerencsét a sok baromnak aki ilyet iszik :D Ennyi erővel mehetnél inni a dunából is. Jó dolog a szűrő de nekem az a bajom vele hogy havonta vagy pár havonta cserélni kell ,nyűg. Van olyan ami 2-3 évig bírja?

[link]

Mondjuk ez? Üzemidőre 2-3 évet ír, habár nem részletezi hogy az összesre érvényes-e, vagy csak valamelyikre :D

2023. jan. 6. 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:

24.

Sajnos igazad van, nálam is pontosan ilyen szar a víz minősége Bp.-en.

A többiek csak ész nélkül szajkózzák a vízművek önreklámját, azután csodálkoznak, hogy mitől kapnak nagy hirtelen rákot vagy más betegséget.

Az ozmózisos jó, kb évente kell a szűrőket cserélni benne.

Nem olcsó, de jóval olcsóbb mint bármelyik gyógyszer folyamatos szedése....

2023. jan. 7. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!