Igazságos az,hogy az önkormányzati bérlakás lakbérét fel emelik?
Olyan városban lakok ahol az önkormányzat,az önkormányzati bérlakások bérleti díját,
A piaci ár 1/4 részére emeli.
Ez lényegében a mostani lakbérem duplája lesz
január 1 -től.
Több mint 10 éve lakok a lakásban,megértem hogy nincs pénze a városnak,de nem tűnik túl korrektnek.
Szerintem rosszul látjátok.
Ha albérletet fizettem volna 10 éven keresztül, több mint 5 milliót költöttem volna a lakhatásra.
Így 10 év alatt ráköltöttem 5 milliót és fizettem eddig a lakbért ami havonta 10150ft
Nyár óta +a közös költséget.
Most január 1-től ezt a lakbért fogják 80%-al maximum a piaci ár 1/4 részére felemelni.
Pofam leszakad, tenyleg.
En havonta 160 ezret fizetek egy nagyjabol elheto lakasert, ez meg itt reklamal szaros 20-30 ezerert. Vagyis meg annyi se.
Tudod mit kerdezo? Csereljunk!
Szerintem, csak trollkodik.
Mindenki ellene van, erre még olajként a tűzre leírja, hogy eddig 10 ezret fizetett.
#24: én már tegnap este láttam, hogy ez egy nettó trollkodás, provokáció... És közben tuti, hogy röhög a fotelben hátradőlve.
Ennyire hülye nem lehet senki..
Na jó, azért láttunk már egyet s mást a GYK-n... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!