Kevés lesz az olajradiátor, ha mínuszok lesznek?
Ja, azt egy hónap alatt csinál akkor számlát, mint ide Lacháza.
Kérdező, nincs másik albérlet? Ez itt nagy zsákutcának látszik.
Már az olajradiátor + hősugárzó kombó is rendszeresen lecsapja a biztosítékot...
Sajnos egy darabig nem tudok másik albérletbe menni, mert per pill csak részmunkaidős állásom maradt így év végére.:(
Igen, ez pontosan egy zsákutca, én is így gondolom.
Bakker... nekem a műhelyt befűti egy 2000wattos ventillátoros kis hősugárzó... 16nm.
Nincs szigetelve, fakeretes 40 éves ablakokkal. 20 fok van bent ha kint 0.
Nem csak az a baj a lakásoddal hogy nincs szigetelve, szerintem komoly huzat is van.
Na hát, hiába záródik jól az ablak attól még a ház olyan mint egy pallókból épült kerti bungaló. A falak is valószínű épp csak annyira vastagok, hogy ne fújja el a házat a szél.
Mondanám, hogy következő télen próbálj szőnyegeket tenni a falra mint az oroszok, de onnan inkább elköltözni kéne.
Most nekiálltak az épület felújítgatásának, talán nyárra kész is lesz... De azt én már nem nagyon szeretném itt megvárni. :(
Ja, a szomszédomnál vastagon áll a feketepenész mindenhol, erre azt mondták, hogy ezt a telet próbáljuk kihúzni valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!