Mi a véleményetek hogy? akinek nincsenek 10 millió az vesz egy pár milliós garázst és egy lakókocsit és onnantól kezdve ott lakik. Mivel akarás télen sem megy fagypont fölé ezért még árammal is olcsóbb fűteni a rezsi többi része nagyjából ugyanannyi
Csak pénz van meg rá néhány tízmillió ami egy lakása nem elég legalábbis olyanra nem amire nem kéne rákölteni még néhány nem létező 10 milliót..
Én azt hinném hogy egy házzal egy beépített garázsban lévő lakokocsi fűtése lényegesen jobb így mint egy szabadon levő lakókocsi fűtése.
Ha van néhány tízmilliód, akkor ostobaság.
Inkább vegyél egy házat, az pár év múlva lehet hogy a dupláját éri, a lakókocsid viszont a nulla felé fog konvergálni.
Nem tudom,hogy hivatalosan ezt lehet -e? Lehet-e lakcímed egy garázs? Szerintem nem.
Na meg lehet,hogy a húszas éveid elején buli egy lakókocsiban lakni,de pár évvel később már nem lesz az. És ahogy írták is, a lakókocsi leamortizalodik,egy ház meg nem.
Hol és mennyiért találsz olyan garázst, amibe befér egy lakókocsi?
Egyébként megoldható, ha be vagy valahová jelentkezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!