WC papír tekercs/Ft melyik van most jó árban?
Ezeknek is duplájára nőtt az áruk, egy év alatt 50-ről 100 körülire ugrott egy tekercs 2 rétegű. (A kartonpapírszerű 4 rétegűekről nem is beszélve.)
Épp most van a Pennyben akciósan elég jó minőségű, nem annyira szakadós 2 rétegű, 70 Ft-ért 152 lapos.
Eléggé meg is vagyok ezzel lőve, nekem napi 3 tekercs biztos kell, a legjobból is, állandóan vadászom én is az olcsóbbat.
Meg hurcolom...:)
Papírzsepi, konyhai papírtörlő, szappan, vatta dettó.
WC papírból akciós, ami megéri? Naneee....
Nem mindegy, milyen az ánusz-rózsa..ha
szilárd a széklet, akkor jó az olcsó, de ha állandóan híg(fosás gyötör)akkor bizony kell a három réteg duplán hajtva...illetve a konyhai törlőpapíír még jobb. Bemész egy nagy áruházba, és ott meglátod.Ennyi erővel az árukereső.hu is segít.
Ne felejts el kezet mosni..
3-as!
Hogy érted, a napi 3 tekercset? Egyedül te használsz el annyit, vagy a családnak kell annyi és kb 30 gyereked van?
6: Ha nem pisilek, csak 2-3 óránként kimegyek letörölni a hüvelyváladékot, arra is elmegy napi 2-3 tekercs. Pisiléssel ez 4 tekercs, kakilással 4 egész meg egy egyharmad tekercs.
Ha mensi is van, akkor 5.
Jelenleg ez a legjobb ár/érték arányú wc papír, ugyanez a DM-ben már 4200, szóval nem sokáig lesz ilyen "olcsó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!