Zöld színű felsőből hogyan lehet kiszedni az izzadság és a dezodor foltot?
Fürdeni kellene rendszeresen.
Sok nő azt hiszi, hogy elég az, ha jól befújja dezodorral az izzadt testét.
Körülötte meg mindenki elájul a bűzkeveréktől.
5# náluk a tisztasághoz és szépséghez tartozik a rengeteg deo, stift használata.
Kérdezőnek, nehéz kimosni, vagy képtelenség ha mar látszik a ruhán is. Keress olyant ami természetes, nem hagy foltot. Az izzadás természetes és szükséges.
Próbálkozz a dm epeszappannal(gallseife). Dörgöld át vizesen mindkét oldalról, minél frissebben. Aztán késöbb mehet a mosásba.
Utolsónak köszönöm szépen a válaszát!
Én nem értem milyen tuskó paraszt emberek vannak itt egyébként, miből feltételezi azt, hogy nem fürdök.
Képzeld el szoktam!!! Csak igenis hogy adjak magamra még dezodort is használok és stiftet is.
Én is a marha-epe-szappant ajánlom. Benedvesíteni langyos vízzel alaposan a foltokat, aztán átdörgölni a szappannal, és hagyni reagálni a marhaepe enzimeket vagy 10 percig. Aztán elindítani a mosógépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!