Rendelt már valaki nettről? Megbízható?
Én a Tesz-veszen és a Vaterán szoktam vásárolni. Ha az eladó nem ír költséget, rákérdezek, mikor a számlaszámot kérem, mert azt sem írja ki mindenki az oldalára.
Eddig még nem volt rossz tapasztalatom.
Én webáruházakban vásárolok heti rendszerességgel, de eddig még egyszer sem volt gondom, pedig nagyjából 400 rendelésem volt már. Szállítási költség van, én olyan cégektől rendelek, akik valamelyik futárvállalattal állnak szerződésben. Náluk egy futárdíj 1000 és 2000 között van, 20-25.000 vásárlási érték felett pedig ingyenes.
Csak ott más a díj, ahol kilóra mérnek, vagy túlméretes tárgyat kell hozniuk.
Egyrészt - bocsi, hogy belekötök - a net egy t-vel írnadó.
Másrészt azt nem lehet általánosan megmondani, hogy megbízható-e. Vannak, akik tisztességesek, korrektek - és vannak, akik nem. Van, ahol van szállítási költség (ezt mindig ki is írják), van, ahol nincs. Sokszor kötik értékhatárhoz is, pl. ahonnan legutóbb parfümöt rendeltem, már 6000 Ft fölött ingyen hozták házhoz.
Szóval nem lehet általánosan megmondani ezt. Ha az oldalt belinkeled és azt kérdezed, hogy onnan van-e valakinek tapasztalata, többre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!