Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki nettről?...

Rendelt már valaki nettről? Megbízható?

Figyelt kérdés
ha nettről rendelek szállítási költség is van?mert valahol látok kíirva,hogy mennyi az annyi de valahol nem.
2010. szept. 29. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a Tesz-veszen és a Vaterán szoktam vásárolni. Ha az eladó nem ír költséget, rákérdezek, mikor a számlaszámot kérem, mert azt sem írja ki mindenki az oldalára.

Eddig még nem volt rossz tapasztalatom.

2010. szept. 29. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Én webáruházakban vásárolok heti rendszerességgel, de eddig még egyszer sem volt gondom, pedig nagyjából 400 rendelésem volt már. Szállítási költség van, én olyan cégektől rendelek, akik valamelyik futárvállalattal állnak szerződésben. Náluk egy futárdíj 1000 és 2000 között van, 20-25.000 vásárlási érték felett pedig ingyenes.

Csak ott más a díj, ahol kilóra mérnek, vagy túlméretes tárgyat kell hozniuk.

2010. szept. 29. 13:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt - bocsi, hogy belekötök - a net egy t-vel írnadó.

Másrészt azt nem lehet általánosan megmondani, hogy megbízható-e. Vannak, akik tisztességesek, korrektek - és vannak, akik nem. Van, ahol van szállítási költség (ezt mindig ki is írják), van, ahol nincs. Sokszor kötik értékhatárhoz is, pl. ahonnan legutóbb parfümöt rendeltem, már 6000 Ft fölött ingyen hozták házhoz.

Szóval nem lehet általánosan megmondani ezt. Ha az oldalt belinkeled és azt kérdezed, hogy onnan van-e valakinek tapasztalata, többre mész.

2010. szept. 29. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a "nett"ről még nem rendeltem soha de internetes aukciós portálokról és webáruházakból már igen a legtöbbször van posta költség ha előre utalod a pénzt ezer forint alatti ha utánvétes az már húzós 2ezer is lehet általánosságban megbízhatóak a közismert és kedvelt oldalak mert ellenőrzik az eladókat.
2010. szept. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!