Mennyi idő alatt fogy el 10 guriga 3 rétegű wc papír?
A 8/? = 21:38-as kommentben kimaradt egy „L” betű, ezért elnézést.
Tehát: nem közületek, azaz nem közintézmények, hanem:
közüLLetek.
De úgy látom, hogy ez a szó mintha kihalt volna a magyarból.
Akkor úgy írom, hogy: önök közül.
Hogy a témához is írjak valamit:
Sajnos, elfogyhat ilyen hamar a wc-papír.
Még az extra erős változat is.
Talán, ha nem polírozza az ember percekig a hátsóját a papírral, hanem inkább lemossa a már szemmel láthatatlan dolgokat.
Azt meg végképp nem értem, hogy azokat a nagyon gyenge papírokat minek és kiknek gyártják?
"átlagosan naponta 1 alkalommal "
Napi 10-12 óra munka mellett sem sikerül férfiként összehozni a napi 1 alkalmat :-)
Nálunk (1 férfi, 1 nő) alig fogy WC papír, mert van bidézuhany. Én férfiként gyakorlatilag nem használok WC papírt otthon, mert azonnal lezuhanyzom a fenekem a kagylóba. Egy kis szappannal megmosom ott helyben és egy erre a célra tartott kis törölközővel szárazra törlöm.
Munkahelyen más a helyzet, ott WC-papírozom, de ott is mosom utána bidé palackkal, ha van rá alkalmam.
Ha lakótársaim lennének, én biztosan bevezetném, hogy mindenki maga veszi a saját WC-papírját, a sajátját használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!