Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ez mennyire buta ötlet?...

Ez mennyire buta ötlet? Isofoam szőnyeg helyett?

Figyelt kérdés

Van egy helység ahol teljesen járólapos a szigetelés, dolgozószoba, és baromira hideg a kő. Normális padlószőnyegre/meleg burkolatra most nincs keret, így is már ajtót cseréltünk, meg hűtőt, meg ablakot szigeteltünk.. Viszont a hőérzet emiatt ebben a szobában sokkal rosszabb, mint amennyi valójában, a lábamra nyomja a hideget lentről miközben dolgozom..

Arra gondoltam, hogy 3 mm-es isofoam parketta alátétet gurítok le, akkor máris jobb a hőérzet, nem? Tudom hogy nem egy stapabíró darab fedetlenül, de 280 ft négyzetméterenként.. na meg persze vigyáznék rá. Nagyon beteg ötlet?

2022. nov. 10. 19:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Van egy helység ahol teljesen járólapos a padló, dolgozószoba, és baromira hideg a kő. **** Ezt itt elírtam, bocsánat
2022. nov. 10. 19:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy létezik úgynevezett padlófilc, ez kb 1000 ft/ nm, ez még beleférne. Talán ez jobb?
2022. nov. 10. 19:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam pl. két réteg padlószőnyeg van.

Melegebb és a járás is puhább rajta.

Fillérekért kapsz megmaradt darabokat a Jófogáson.

2022. nov. 10. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Most úgy döntöttem hogy veszek egy kombinációt: egy réteg isofoam és rá egy réteg padlószőnyeg-filc. Így megáll 30ezerben a dolog (24 nm a szoba)
2022. nov. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!