Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olyan helyen laksz, ahol...

Olyan helyen laksz, ahol rokonaid is vagy elköltöztél és nincsenek rokonok a közelben?

Figyelt kérdés

Vagy régi ismerősök, nem csak rokonok...

Nyilván ha valahova odaköltözik az ember, idővel lesznek ott ismerősei, de az nem ugyanaz, mint ha valakit gyerekkorod óta ismernél.

Bármely esetben, neked ez így jó, vagy inkább lennél a fordított helyzetben?

2022. okt. 30. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Közel lakom ahhoz, ahol felnőttem, de sosem volt nagy rokonságom, és mostanra szinte mind meghaltak. Ahol most élek, az a nagyszüleimtől örökölt ingatlan - őket nyilván ismerték itt, de az a korosztály nemigen él már. Úgyhogy majdhogynem vadidegen helyre költöztem. Jó ez így. A gyerekkori barátok sem ott laknak már, ahol felnőttünk, hisz mindenki elköltözött a szüleitől.
2022. okt. 30. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is tervben van egy költözés

Pár hónap múlva

Messzire

A szüleim, mamám, kutyám, tesóim és maga az otthon hiányozni fog, és rossz lesz eleinte egyedül egy idegen városban, de tudom hogy mindig is ez volt az álmom, meg kell próbáljam, és idővel lesznek ott is ismerőseim.. :)

2022. okt. 30. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

Kb 1000 km-re élek rokonoktól, ismerösöktöl távol.

Nincs semmi probléma ezzel, aki fontos, azzal így is lehet tartani a kapcsolatot, aki meg nem, azzal minek.

2022. okt. 30. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes dolog a rokonság. Mert hiába ismertem a gyerekkori énjüket, azóta azért eltelt egy fél élet, felnőttünk, mindannyian más emberek vagyunk.

Amúgy nekem több rokonom is lakik a közelben, gyakorlatilag tőlem 10 percre, de soha nem találkozom velük.

2022. okt. 30. 19:15
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ugyanazon vàros. Mindig szerettem itt élni, pezsgő vidéki vàros.

A szüleim kb 3km-re laknak, tovàbbi rokonok is vannak még, 5km-es körzeten belül.

2022. okt. 30. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem költöztem még sehová, 35 éve ugyanabban a házban élek.

A párom is velem lakik 9 éve, házat keresünk, ő 200km-rel árrébb akar, semmiképpen nem szeretne rokonokat a közelben

2022. okt. 30. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahová eljöttem egyetemvárosba 10 éve tanulni, utána itt maradtam és itt élek. Itt lett lakásom, itt képzeltem el eddig az életem. 100 km-re van a szülővárosomtól, rokonaimtól, gyerekkori barátaimtól. Nem bánom. Most nyár óta életemben először azon gondolkozom inkább külföldre kellene menni, mert elég szar ez az ország és ezt bőven nem csak a fizetések szempontjából mondom, hanem egyszerűen rossz a rendszer és az emberek többségében hülyék. Éltem nyugaton összesen 1-1,5 évet különböző helyeken és ott jobban tetszik az emberek gondolkodásmódja és az országok intézményrendszere is. Magyarországon olyan dolgok is rosszul működnek, amik nem kerülnének pénzbe, hogy jól működjenek. Ezeket csak azért írtam le, hogy ezek miatt akarok most külföldre költözni tartósabban 1-2 éven belül.
2022. okt. 31. 10:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!