Olyan helyen laksz, ahol rokonaid is vagy elköltöztél és nincsenek rokonok a közelben?
Vagy régi ismerősök, nem csak rokonok...
Nyilván ha valahova odaköltözik az ember, idővel lesznek ott ismerősei, de az nem ugyanaz, mint ha valakit gyerekkorod óta ismernél.
Bármely esetben, neked ez így jó, vagy inkább lennél a fordított helyzetben?
Nekem is tervben van egy költözés
Pár hónap múlva
Messzire
A szüleim, mamám, kutyám, tesóim és maga az otthon hiányozni fog, és rossz lesz eleinte egyedül egy idegen városban, de tudom hogy mindig is ez volt az álmom, meg kell próbáljam, és idővel lesznek ott is ismerőseim.. :)
Kb 1000 km-re élek rokonoktól, ismerösöktöl távol.
Nincs semmi probléma ezzel, aki fontos, azzal így is lehet tartani a kapcsolatot, aki meg nem, azzal minek.
Érdekes dolog a rokonság. Mert hiába ismertem a gyerekkori énjüket, azóta azért eltelt egy fél élet, felnőttünk, mindannyian más emberek vagyunk.
Amúgy nekem több rokonom is lakik a közelben, gyakorlatilag tőlem 10 percre, de soha nem találkozom velük.
Ugyanazon vàros. Mindig szerettem itt élni, pezsgő vidéki vàros.
A szüleim kb 3km-re laknak, tovàbbi rokonok is vannak még, 5km-es körzeten belül.
Nem költöztem még sehová, 35 éve ugyanabban a házban élek.
A párom is velem lakik 9 éve, házat keresünk, ő 200km-rel árrébb akar, semmiképpen nem szeretne rokonokat a közelben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!