Mivel lehet lemosni a ceruzafirkát a lakkozott fa asztalról?
Figyelt kérdés
Munkatársam családja volt nálunk látogatóban, a kislányuk összefirkálta rajzolás közben az asztalt. Elég kellemetlen, mert egy drága mangófa asztalról van szó...#firka #ceruzafirka
2022. okt. 25. 17:18
1/8 anonim válasza:
Hát, szerintem oldószere nem igazán van a grafitnak, valami súrolószer kellene szerintem.
4/8 anonim válasza:
Attól függ mivel van lakkozva. Alkohol jó lehet. Vagy van speciális tisztítószer Hraniclean 01 a neve.
5/8 anonim válasza:
Hát ha lakkozva van akkor egy sima nedves törlőronggyal le kell hogy jöjjön, hisz a lakkon a ceruza nem tapad úgy meg.
6/8 A kérdező kommentje:
3-as: Én cikinek találom rászólni másnak a gyermekére... de legközelebb határozottan ez lesz.
5-ös: Próbáltam, nem jött le.
Köszönöm mindenkinek!
2022. okt. 26. 09:58
7/8 anonim válasza:
Igaz, elég, ha a szülőnek szólsz, hogy szóljon rá.
Nem is értem, végignéztétek, hogy összefirkálta az asztalt?
8/8 anonim válasza:
Ha figyelmezteted kedvesen, barátságosan, nem emelt hangon, hogy vigyázz, ne írj az asztalra, az nem rászólás.
Amúgy neked kellett volna valamivel leterítened az asztalt, odafigyelned, biztosítanod, hogy ne érje sérülés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!