Milyen megoldást találnátok ki ehhez az opcióhoz?
Jelenleg egy ingatlanban élek az egyetlen idősebb rokonommal. Betegeskedni szokott, ezért mostanában a legrosszabbra próbálunk felkészülni, viszont mivel a családban velem ápol jobb kapcsolatot, ezér a házát rám iratná. Viszont 20 éves egyetemistaként, úgy hogy nincsen időm elmenni dolgozni, szinte lehetetlen lenne feltartani a házat, viszont kár lenne úszni hagyni, mert a költözésen már nagyon gondolkodtam, viszont munka hiányában nem tudnám ezt megadni magamnak.
Szinte senkitől nemtudok segítséget kérni, mert én sem ápolok jó kapcsolatot a családból senkivel így elég nehéz szituáció lenne
Esetleg milyen lehetőségek adódnak ilyen téren? Ti mit tennétek, tanácsolnátok ilyen helyzetben?
Szetintem úgy érette, hogy ha a rokon ráíratná, meghalna, s a kérdező még tanulna.
Amúgy nagyon sokan dolgoznak egyetem mellett.
Kérdező!
Ha meghal a rokon, s a ház nem a tied, akkor veled mi lesz?
Rosszabb a helyzeted, mint amit az első bekezdésben írtam.
Amúgy ajándékozza neked! A vantól nem kell félni.
Kiadsz egy szobát valakinek, máris van pénzed.
Most ki tart el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!