Amerikában milyen az élet?
Hány dollárból jön ki egy 4fős család? Értem ezalatt, a rezsit, étel vásárlást, némi szórakozást, iskolaztatast(4-6evesek)
Jó a közbiztonság? Engem nagyon érdekelne... A fegyverek miatt nem szívesen mennék Amerika közelébe.
Tudnátok családbarát államot ajánlani ?
Köszönöm annak, aki válaszol.
Mégis hol???
Nem mindegy, hogy a középnyugat egy eldugott kis tanyáján, vagy NY Belvárosában, esetleg LA legfelkapottabb helyein....
Az jó, ha nem mennél Amerika közelébe, mert be sem engednek... :-DDD
Ha ennyire fogalmatlan vagy, nyilván nincsn olyan kurrens diplomád v. végzettséged, amivel kapnál letelepedési engedélyt.
Nézd meg, mekkora az USA (mert feltételezhetöen ezt érted Amerika alatt), illetve nézz utána, mekkora különbségek vannak földrajzilag is meg társadalmilag is az egyes területek között.
Akkor rájössz, ogy a kérdésedben nyugodtan behelyettesíthetnéd Amerikát Európával, Ázsiával vagy Afrikával, kb ugyanannyira lehetne válaszolni rá.
Kedves hozzászólók...mivel nincsen tapasztalatom, ezért kérdezem elsősorban a családbarát és biztonságos vonatkozásban , hogy vajon melyik állam élhető. És ugyanitt mennyi dollár ami elég egy 4 fős család joletehez, extrák nélkül.
Azt reméltem, hogy aki kint él, leírja a tapasztalatait, érzéseit.
Sajnálom hogy nem volt érthető mit is kérdezek. Talán elhamarkodottan fogalmaztam.
Ajánlom Gombos Edináèk YouTube csatornáját, sok videó van arról, hogy egyes államokban milyen az élet, meg úgy az egész amerikai élet.
Hol?
Az USA felölel egy fél kontinenst, változnak az árak.
Mindenesetre én biztosan nem vinném a gyerekemet az iskolai lövöldözések országába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!