Tescoban hogy lehet fizetni utalvánnyal?
Figyelt kérdés
A Clubcard alkalmazásban van 2 db 200 ft os utalványom most fog lejárni, de ha jól tudom az 400 pontnak felel meg! Nem szeretném hogy kárba menjen! Hogy lehet beváltani? Önkiszolgálónál van olyan hogy utalvánnyal szeretnék fizetni, arra ha rákattintok beolvasom ezt a vonalkódot amit mutat a kuponra a clubcard alkalmazás és annyi? Vagy ez is mint az Auchanben csak csökkenti a vásárlás összegét? Pl veszek egy innit 150 ért, beolvastatom ezt a vonalkódot és akkor az egészet kifizeti, azaz nem kell fizetnem? És mind a kettőt feltudom használni vagy csak az egyiket egy vásárlásnál?2022. okt. 3. 11:57
3/9 anonim válasza:
Pénztárnál odaadod vagy bemutatod lecsippantja.Önkiszolgálónál meg van olyan a fizetésnél hogy készpénz, bankkártya, kupon.A kuponra nyomva tudod beolvasni a kedvezmény vonalkódját.Majd ha végeztél van olyan hogy más fizetési lehetőség,és visszatérsz a készpénzes, esetleg bankkártyás fizetési lehetőséghez.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezzel nem tudom kifizetni a teljes összeget? Van egy olyan hogy 600 pont 600 ftra váltás! Arra kattintottam és lett még egy ilyen utalvány csak 600 ftos és 0 pontom! Pl veszek valamit 590 forintért ezzel kitudom fizetni az egészet ?
2022. okt. 3. 19:48
5/9 anonim válasza:
De, ha átváltottad ft-os utalványra, azzal ki tudod fizetni.
Ahogy a fizetési lehetőségek közül rámész a kupon lehetőségre, ott ahogy csippantod be az utalványt,vonja is le azonnal a fizetendő összegből.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor veszek most valamit 590 ért fizetek a 600 os utalványommal és annyi?
2022. okt. 4. 00:33
7/9 anonim válasza:
Ha jól tudom, az utalványból nem adnak vissza soha.
8/9 A kérdező kommentje:
Van az Auchanban hogy bizalompont fizetés!
Azzal a vásárlás végösszegének legfeljebb 90%át lehet csökkenteni(1pont = 1ft) Azaz nem lehet kifizetni csak a pontokkal az Auchanban!
A Tescoban lehet-e? A Tesco GYIK azt írja az utalványnál kisebb árú terméknél érvénytelen
2022. okt. 4. 12:06
9/9 anonim válasza:
Tescoban lehet.
De a 600 forintos utalványért minimum 600 Ft-ot kell vásárolni, nem 590-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!