Mire álljak autóval a télen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám, hogy az autóm hajlamos a rozsdásodásra (japán) és füvön áll. Betonra jelenleg nem tudok állni, két ház között áll földön. A kérdésem az lenne, hogy mire lenne célszerű parkolni, a helyzetemben. Két tervem van. Az egyik gyorsan betonozni és mobilgarázsba állni, vagy fóliára és kavicságyra, autó ponyvával. A kocsi 2-3 hónapot állt így és már látni a kárát ezért nem várnék. Alváz és üregvédelmet remélem a következő hónapban kap. A házunknak van egy első garázsa ami sajnos szűk és elég macerás a ki-be állás. Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy mi lenne a legcélravezetőbb lépés. A kavics ágyas megoldás előnye a szememben, hogy olcsó és a napi használatot nem nehezíti meg. Annyit hozzátennék, hogy jövőre egyetem miatt valószínűleg jócskán lecsökken az autó használata, így betudnék állni az első garázsba míg nem vagyok otthon, tehát a mobilgarázs szinte fölösleges lenne. Szóval lényegében a kérdésem, hogy a 10-20 centi kavicságy autó takaró ponyvával mennyire védi meg az autót a rozsdától. Beruházzak 500-600 ezer forintot egy mobilgarázsra egy-fél évre, vagy elég a kavicsos megoldás?2022. okt. 1. 20:22
1/8 A kérdező kommentje:
Annyit hozzá fűznék, hogy mobilgarázsra nincsen szűkség itthon csak az én autóm tárolására (pl. nem kellene fűnyírót, szerszámokat tárolni benne).
2022. okt. 1. 20:23
2/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy a kavicságy és a ponyva hogy védi meg a rozsdától. Ha esőben közlekedsz, mindegy hol parkolsz.
4/8 anonim válasza:
Ha 3 hónap után már szemmel láthatóan romlik az állapota, akkor semmit. Add el most az autót, tedd hozzá a garázsra félretett pénzt és vegyél egy értelmes autót.
5/8 A kérdező kommentje:
A szük garázs üres betudnék állni ha le kell rakni hosszabb idöre az autót, de a napi használatot meglehetetleniti.
2022. okt. 2. 13:29
6/8 anonim válasza:
Felénk ellehetetleníti. Ha egyetemre mész, figyelj jobban a helyesírásra!
Ha ott leszel, a kocsi is elfér majd a szűk garázsban.
7/8 A kérdező kommentje:
Így vissza olvasva a helyesírásom tényleg gyalázat. Elnézést kérek attól, akinek kifolyott a szeme.
2022. okt. 5. 19:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!