Az ágy alá szoktak tenni padlófűtést a szakemberek?
Ilyet még nem hallottam soha!
Elöször is fontos az egyenletes höelosztás, másrészt meg egy lakást többször átrendeznek, akkor a fütést is át kellene építtetni???
Sosem hagyják ki az ágy helyét, mindenhova leteszik a csöveket. Nyugi, fogsz tudni aludni. Modern, szigetelt házban a fűtött padló kb 28-30 fokra melegszik fel miközben a levegő 21-22.
A kezednek 35 fok körül langyos egy felület.
Dehogy hagyják ki. Ha kihagynák az egy hideg pont lenne a szobában. Aki ezt mondta neked az jó nagy marhaságot mondott. Honnan tudják a szakik, hogy te hová teszed az ágyad? Én pl fél évente átrakom máshová az ágyat, majd vele a fűtést is?
Én inkább azt mondom, hogy hálóba ne tetess padlófűtést, mert másképp száll a por, és allergizál nagyon. Szóval, ha tartasz az ágy alatt lévő csövektől akkor oda másfajta fűtést tegyél. Ismerősöméknék a hálókon kívül mindenhol padlófütés volt.
"száll a por"
Nagyon durva, hogy még mindig tartja magát ez a tévhit. Aki szerint száll a por a padlófűtésnél, nézett már bele lemezradiátorba? Meg úgy egyáltalán, figyelte már hogy lengedezik a függöny a radiátor felett?
Ezzel szemben a padlófűtésnél tökéletesen rezzenéstelen a levegő a szobákban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!