Hosszúhajú kérdése:
Van valami rendelet, hogy télen milyen ( hány fok ) lesz a távfűtéses és házközponti fűtéses lakások fűtése?
Figyelt kérdés
társasházban lakom ( 20 lakás ) , nálunk házközponti a fűtés, de gondolom hasonló lesz, mint a távfűtéses, nyilván mi se leszünk kivételek. mire lehet számítani a lakott, központi fűtéses lakóingatlanokban, illetve a házközponti fűtésesekben? hány fok?2022. szept. 25. 01:31
11/13 A kérdező kommentje:
nincsen :(
de közben elindult! és nem fagyok meg! -még... :)
2022. szept. 27. 21:50
12/13 anonim válasza:
Jól elcseszett fűtésrendszeretek van ha nem lehet egyénileg szabályozni. Én nem tudok melegben aludni, ott max 3-on van a radiátor termofeje, míg a nappaliban full kinyitva. Pedig ezzel is tudna spórolni a házatok, nem is keveset.
13/13 A kérdező kommentje:
igen, nagyon régi épület régi típusú ( régi, olyan panelbéli radiátor gomb nélkül ) igen, lehetne spórolni, de biztos nincs pénze a háznak most beruházni ) szerencsére én remekül bírom a meleget 28 fokban is jól éreztem magam.
2022. szept. 27. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!