Baxi kondenzációs cirkó kazánban van őrláng?
Tizedesváltásnál leállt. Az előszobában van, de nincs gázszag.
Most figyelni fogom egy darabig.
Elindítottam a kazánt 10 percre. Kikapcsolás után megint tizedesváltásig lassan forgott az óra.
A gázcső néhány helyen a falon megy keresztül. Ahol látható, mindenütt le van festve. kivéve két elzáró, illetve a kazánon belül.
Shol nem érzek gázszagot. Hogy lehetne ilyen enyhe szivárgást kimutatni?
Mára terveztem, hogy leszakaszolom a konyhába, ill. a kazánhoz menő vezetéket, ill. lemérem, hogy percenként hány liter gáz szivárog.
Nem jött be. Mára leállt a gázóra forgása. Többször kinyitottam a konyhában a gázt, amikor lezártam, leállt az óra.
Csak arra tudok gondolni, hogy a kazánon belül volt szivárgás. Valami szellep nem zárt le rendesen. Egy hónapja szervizelték.
Mindenesetre jobban oda fogok figyelni rá.
Minidig a 9-es és 0 között állt le, s látszott, hogy próbálja megmozdítani a következő tárcsát. Nagyjából 10 liter gáz mehetett el percenként. Ma akartam pontosan megmérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!