Hogyan kell a füstcsövet csatlakoztatni, ha a kéménylyuk a sarokban van?
Figyelt kérdés
Tartalék fűtésként szeretnék beállítani egy kályhát (gázkonvektoros a ház amúgy). A kéménylyuk fura módon a helyiség sarkában van, tehát a sarokvonal majdnem felezi a lyukat. Ilyenbe hogyan lehet bedugni a füstcsövet? Sehogyan sem fog pontosan passzolni szerintem. Lehet kapni ilyenhez valamilyen kiegészítőt? Itt egy kép róla:
A házaspár, akiké a ház volt korábban, mindig kályhával fűtött, szóval valahogy be volt kötve, de arról nem láttam képet.
2022. szept. 9. 14:05
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom, nekem ilyen fura, hogy nem egy kerek lyuk a falon, hanem így meg van hajtva. De köszi szépen, megnézem ezeket a bekötő idomokat és beszerzek ilyet.
2022. szept. 9. 15:04
4/7 anonim válasza:
Optikai csalódás ez egy kerek luk csak nem annak látszik a sarok miatt. Ha alul és felül a lukba van a kályhacső akkor jobbra és balra meg biztos hogy úgy van.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, megpróbálom majd beilleszteni a csövet.
2022. szept. 9. 20:44
6/7 anonim válasza:
Ezzel semmi gond nincs, csak kicsit jobban bele kell lógatni.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, megnyugtattatok :)
2022. szept. 11. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!