Melyik Európai országba költöznél és miért?
Az alábbiak közül melyik Európai országba költöznétek ki, ha minden adott lenne?
- Skandináv országok: Grönland, Izland, Norvégia, Svédország, Finnország, Dánia, Hollandia
- Luxemburg, Belgium, Franciaország, Németország, Svájc, Ausztria
- Portugália, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Ciprus
- Szlovénia, Szlovákia, Csehország
- Portugália, Spanyolország, Olaszország, Horvátország, Görögország, Törökország, Ciprus
Valahova ide. Spanyolországba elsősorban. KÁr, hogy nem mediterrán vidékre születtem.
5-ös
Én meg pont azokat kedvelem. Norvégia, Izland, Anglia, azon belül is London.
Persze nem azt mondom, hogy nem szeretem a forró nyári időt, de én kifejezetten odavagyok az ilyen hűvösebb, hidegebb, esősebb helyekért is.
8-as
Apám mindig Spanyolországgal jön, hogy ott milyen jó dolga lehet az embereknek, mert ott az ország bizonyos részein azért enyhébb a tél, főként a parthoz közeli részeken és emiatt nem kell annyit fűteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!