Ki tudom húzni a telet egy hálózsákban gázfűtés helyett?
Vennék fűthető hálózsákot és abban húznám ki a telet, mert a mai viszonyokban nincs elég pénzem a teljes lakás (116m2 két szinttel) fűtésére. Vagyis csak minimálisan fűteném. Max 5-10 Celsius fok lenne bent.
Persze amint lehet eladom a lakást, de ezt a telet valahogy még túl kell élni.
Nem tartom jó ötletnek a fűthető hálózsákot, ha túl meleg előfordulhat hogy beleizzadsz, és ahogy kibújsz belőle a hideg lakásban jól megfázol, kapsz egy tüdőgyulladást. Én már jártam így pár éve, igaz az egy retro villanypárna volt, a 16 fokos szobában egy koliban. Ezeket a fűthető hálózsákokat nem ismerem, de nem egészséges így áttelelni hosszútávon.
Az 1es válaszadóval egyetértek, talán egy helyiséget kéne felfűts, ha nem is tudod leválasztani, de ha van olyan szoba amiben van kémény, oda egy fatüzelésű kis kályhát beállítanék, a mosakodást pedig megoldanám ugyanott, a vizet fel tudnád fűteni a kályhával. Valami sparhelt jellegű kályha kéne, nem feltétlen nagy sparhelt egy teafőző szerű, vagy kisebb is elegendő, ilyen kályha tetején egy kis főzőlappal, szerintem olcsón lehet venni neten, sokféle van. A lényeg hogy szakszerűen legyen beállítva a füstelvezetés, meg minden és ne a parkettára rakd rá.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__rezsi__12199695-az-al..
HAJSZÁRÍTÓ mellett van még pár ötlet ezen a Link-en
(((((A 0%-os karika azt jelzi hogy 0% ír jobbakat)))))
Nem futheto halozsak, hanem futheto takaro. Meg futheto matrac melegito. [link]
Persze tilos hasznalni, ha az agyban eszel vagy iszol, vagy ha valamilyen haziallatod van. De a szabalyokat betartva teljesen biztonsagos es sokkal olcsobb, mint a futes. Be lehet allitani, hogy milyen fokozaton legyen, hogy se ne izzadj, se ne fazz. Altalaban 10 fokozatuak, es altalaban - a leghidegebb napokon is - eleg az 5-os, 6-os fokozat.
Mi 10+ eve hasznaljuk, sokkal, de sokkal olcsobb, mintha futenenk az egesz hazat 18 fokosra.
Futheto halozsakot sosem vennek, mert abban alig lehet megfordulni vagy oldalra kinyujtani a kezedet, plusz abban a szex is nehezkes.
Ezek mind nagyon jo peldak a Darwin dij odaitelesere :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!