Mi kell a pellet készítéshez?
ha szeretnék pelletálni (elsősorban takarmányt) hol tudom megtanulni a folyamatot? Mikre van hozzá szükség, hogyan kell pelletálni?
Tudom, hogy nagyon drágák a gépek és bonyolult a folyamat, de szívesen megtanulnám, csak nem tudom pontosan, merre induljak.
Talán az, hogy kicsit drága.
Vagy te mit értesz takarmány alatt?
Na, ezt leírhattad volna, mert nyilván arra gondoltam a mostani helyzetben, hogy fűteni akarsz vele.
Ilyen gépek több millióba kerülnek.
S nem találnád fel a spanyolviaszt, mert a legtöbb táp is ilyen.
Köszönöm, elég jól megy a szövegértés, ellentétben veled.
Azt írtad, hogy takarmányt szeretnél pelletálni. Ebből nem derül ki, hogy fűteni akarsz vele, vagy tápnak szánod.
Szerintem bonyolultnak nem az, csak a gépek drágák.
Tápnak szánom.
Szóval merre lenne érdemes indulni? Nyilván google keresésben már találtam pár oldalt a folyamatról, amit elolvastam, de valami megbízhatóbb, részletesebb, átláthatóbb jobb lenne, lépésről lépsére. Próbáltam ekresni facebook csoprotot vagy valamit ilyen témában, de nem találtam.
Valami felsorolásféle mondjuk jól jönne, hogy pontosan mely gépekre lenne szükség (daráló, milyen jellegű, pelletprés stb.) esetleg konrkét gépek vagy gépgyártók ajánlása.. avyg hogy mire kell odafigyelni vásárláskor, készítéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!