Jogosan hajtanám be a pénzt rajtuk?
Rám írt az unokahúgom 2 napja,hogy épp jönnek haza nyaralásból 1 éjszakát nálam aludhatnának-e?
Mondtam persze semmi akadálya
( Pasijaval+ a kutyával)
Esküdözött,hogy milyen jól nevelt kutyája van,nem rág meg semmit,aha....
Eljöttek ott aludtak,mivel másnap hajnalban 5-kor indultam dolgozni,mondtam nekik,hogy dobják majd be a postaládába a lakáskulcsot.
Végeztem a melóval tegnap jövök haza és a bőr ülőgarnitúrám alsó fal felöli része szépen ki volt rágva.
Meg ráadásnak az egyik beltéri fa ajton is szép kaparás nyomok vannak.
És el akarták kummantani,b@sztak szólni róla.
De lefényképeztem a kárt és elküldtem nekik,hogy a jól nevelt kutyátok az...
Ebben az esetben szerintem az lett volna a minimum,hogy egy hosszú üzenetben bocsánatot kérnek és mondjuk az okozott kárért ott hagynak az asztalon mondjuk 20-30 ezer forintot
( nem mintha azzal ki lennék segítve).
Nem is a pénz és az okozott kár ami annyira zavar,hanem az egész hozzáállás.
Úgy értem,ha én vendégségbe mennék és ne adj Isten kárt okoznék,a legkevesebb az lenne,hogy sűrű bocsánatkérés és magamtól fel ajánlanám,hogy valamilyen módon kártalanítom.
De ez hozzáállás,hogy kussolunk,elkummantjuk hátha nem veszi észre a másik ez azért durva.
Bőr ülőgarnitúrát megcsinálják ennyiből?
Persze, hogy jogos.
Nem válaszoltak
Messengeren elküldtem,megnézték :D
És nem válaszoltak még rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!