Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan van felszerelve a konyhád?

Hogyan van felszerelve a konyhád?

Figyelt kérdés

Milyen lábasok, tepsik, konyhai gépek vannak benne?

Berendeznék egy konyhát, de nem igazán tudom összeirní, hogy mi is kell.

2010. szept. 24. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

hűtő, beépíthető főző-sütő alkalmatosság, elszívó, kv főző, mikró, mosógép, kenyérpirító, fekete gránit mosogató.

étkezőasztal 2 székkel.

nézd meg az ikea honlapján a konyha katalógust, iszonyat jó, tele van ötlettel, hasznos dolgokkal.

2010. szept. 24. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A konyhabútorok között nézz szét,boltban vagy katalógusokban.

Utána döntsd el,hogy mit akarsz a konyhádban csinálni! Csak sütni-főzni,vagy ott étkezni is?

A többi konyhai kelléket is az igényeidnek megfelelően kell megvenni!

Nem mindegy,hogy hányan vagytok,sűrűn főzöl,vagy sütsz!

A kicsi háztartásba is kell több,különféle nagyságú lábas,tál,fakanalak,merőkanál, stb.

Gépek közül feltétlen kell mikró. Jó ha van egy robotgéped. Pl. a Bosch nagyon jól kihasználható,mert piskótát,kelt tésztát tudsz vele készíteni,de turmix része is van. Amit nem érdemes venni,az az elektromos húsdaráló. Kenyérpirítónak is csak akkor van értelme,ha fogod használni.

Nekem van még külön aprítógépem. Nagyon jó szeletelésre,diódarálásra stb.

A kenyérsütőt is állandóan használom.

2010. szept. 24. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Mosogató - mindenképpen két medencével!

Mosogatógép, ha legalább hárman vagytok.

A pult legyen elég nagy, hogy kényelmesen tudj főzni - nekem kicsi van és folyton sakkozni kell az edényekkel, mert nem férnek el, nagyon kényelmetlen.

Tűzhely - olyat érdemes venni, ami grillezni is tud, így nem kell grill- vagy melegszendvicssütő

Kávéfőző

Habverő - ebből olyat érdemes venni, aminek nem csak habverő- és dagasztófeje van, hanem olyan is, mint a rúdmixer, én az aprításokat is azzal szoktam csinálni.

Fritőz, ha szoktatok olajban sült dolgokat enni, bár nem létszükséglet.

Hűtőszekrény, lehetőleg fagyasztóval

Egy tányérkészlet, egy evőeszközkészlet, különböző kések (hámozni, kenyeret vágni, aprítani...), vágódeszka, tölcsér, citromfacsaró, nokedliszaggató, szűrők (egy nagy és egy kicsi), késélező, olló, konyharuha, lábasok - érdemes egy sorozatot venni fedővel, fél és öt liter közötti méretekben, poharak, bögrék, gáztepsi, kisebb tepsi (a tűzhelyhez szoktak néha adni, szóval előbb azt vedd meg, aztán lehet, hogy tepsit külön nem is kell), keverőtálak különböző méretben, fűszertartó, szárazanyag-tartók (én befőttesüvegben tárolom a lisztet, darát, tésztákat, cukrot, stb., a zacskó folyton kihasadt nekem, drágán meg nem akartam venni és ezek légmentesen zárnak), fakanalak, sajtreszelő, tálalóeszközök (merőkanál, szedőlapát, stb.), dugóhúzó, sörnyitó, vágódeszka, serpenyő, szeletsütő, sodrófa (gyúródeszkám nincs, a pult úgyis tiszta, azon szoktam nyújtani).

Ennek a töredékével már lehet főzni, ennyivel meg kényelmesen gyakorlatilag mindent. Mindenképp legyen arra kereted, hogy ha kiderül, hogy valamire még szükséged van, akkor azt meg tudd venni. Ja és ajánlom, hogy nézd meg az ikea induló csomagjait a neten, ötleteket adhat.

2010. szept. 24. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Az Ikea honlapján sok jó, dolgot találtam.

Mégegyszer köszönöm.

2010. szept. 25. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!