Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi az alapvető különbség a...

Mi az alapvető különbség a panel és a tégla építésű lakások között? Pontosabban az élhetőségük között?

Figyelt kérdés

Most nem olyanra gondolok, nyilván az egyik téglából épült a másik meg előre legyártott panel szerkezetekből. Nem ez a lényeg. Hanem hogy mi a buktatója a panelnek? Mitől élhetőbb egy lakás ha az tégla építésű, de ugyanúgy több emeletes társasház mint a panel?

Vastagabbak a falak, kevésbé hallatszik át a szomszéd? Vagy ilyesmi?

Nem tudom, ezért kérdem. Előre köszi a válaszokat.

2022. aug. 22. 01:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 Itt nem a szellőzővel van a fő gond, hanem a sok retkes prolival.

Az alattam-felettem lakók eltömítették a szellőzőt, így az elszívás ami amúgy működik zárt ablaknál az én lakásomba szívja át a szagokat.

Másrészt mivel nincsen szellőzőjük, mert eltömítették, így nyitott ablakokkal szellőztetnek, én meg bármikor ablakot nyitok, dől be az okádék szag. Konkrétan szinte soha nem tudok ablakot nyitni, mert mindig okádék szagok jönnek be.

Rémálom az egész.

2022. aug. 30. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Ja, ilyen nálunk is volt, bár itt a bődületes bagószag áradt be, mert alattunk a paraszt az ablakba kiállva cigizett (erkély nincs). Szerencsére konszolidálódott a lakóközösség az elmúlt években. Már az önkormányzati lakásokba se engednek be akárkit.
2022. aug. 30. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!