Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerulne egy lakas...

Mennyibe kerulne egy lakas felujitas?

Figyelt kérdés

Sziasztok 19/l vagyok, apam nemsokara vesz nekem egy sajat lakast (bar en kertest szerettem volna mert szeretnek egy kutyat is meg medencevel de ugy tunik ez csak alom marad😅😕na de mindegy)az lenne a kerdesem, mert bar azt mondta szep mint amibe most vagyunk de en ha lehetne ezt is megjobbra felujitattnam viszont igy hogy en kulon fogok koltozni azt a lakast szeretnem felujitani de meghozza ugy, hogy feher marvanykoves legyen szinte minden gyonyoruen legyen megcsinalva beleertve a padlo is csillogos feher marvanyra! Ez szerintetek kb mennyibe kerulne nekem majd? Jah es a padlot pl ha nem olyan lesz amiylet szeretnek azt mennyi ido megvsinalni korubelul? Attol fuggetlen hogy mekkora a lakas epp ezert irom hogy korubelul szerintetek!

Koszonom elore is a valaszokat nagyon erdekelne nem vagyok tisztaba ilyen dolgokkal ezert is dontottem ugy hogy kiteszem..

Csak azert mondom el eztis veletlenul se gondoljatok azt hogy menozes vagy felvagas!!! Eszembe sincsen nem az a tipus vagyok! :)))

Helyesirast meg nezzetek el koszi

2022. aug. 14. 19:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nos... eddig csak a fehér márványkőről írtál. Nézd meg mennyibe kerül négyzetmétere, számold össze hány négyzetméterre lenne szükséged. Járj utána annak, hogy mennyiért bontják ki neked a régi burkolatot és teszik le az újat. Erre konkrét választ nem fogsz itt kapni, mert kevés az infó.
2022. aug. 14. 19:04
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha tegyuk fel mondjuk 55m2 rol van szo?
2022. aug. 14. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
1 mindent leirt. Mi nem érthető?? Adott a m2. és járj utána. Keress vállalkozot, és kérj árajánlatot.
2022. aug. 14. 19:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Az keres csak aki bele is akar kezdeni, egyenlore el se koltoztwm csak kivancsi lettem volna es nem szerettem volna ha olyantol kerdezem meg hulyenek is nezne de mindegy akkor!!
2022. aug. 14. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
A realitások talajáról ne rugaszkodjál el .
2022. aug. 14. 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Győzikéék háza több, mint 200 millió Ft.-ot ér, de még náluk sem minden márvány.
2022. aug. 15. 03:43
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Kell hozzá egy lottóötös.
2022. aug. 15. 10:37
 8/11 Majatom ***** válasza:
37%
A fehér márvány padlóra, aminek ugye csak a színe és a mintázata márvány, anyaggal lerakással együtt olyan 15.000-20.000-et mondanék m2-enként, vagyis a példa szerinti 55 m2 lerakva 825.000-1.100.000 Ft. De ez tényleg csak becslés.
2022. aug. 15. 15:22
 9/11 A kérdező kommentje:
7. Ment a zold pipa mert nagy forma vagy😂😂😂 haha
2022. aug. 17. 14:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Utolso !

Ertem koszonom szepen a valaszokat!☺️

2022. aug. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!