Mennyibe kerulne egy lakas felujitas?
Sziasztok 19/l vagyok, apam nemsokara vesz nekem egy sajat lakast (bar en kertest szerettem volna mert szeretnek egy kutyat is meg medencevel de ugy tunik ez csak alom marad😅😕na de mindegy)az lenne a kerdesem, mert bar azt mondta szep mint amibe most vagyunk de en ha lehetne ezt is megjobbra felujitattnam viszont igy hogy en kulon fogok koltozni azt a lakast szeretnem felujitani de meghozza ugy, hogy feher marvanykoves legyen szinte minden gyonyoruen legyen megcsinalva beleertve a padlo is csillogos feher marvanyra! Ez szerintetek kb mennyibe kerulne nekem majd? Jah es a padlot pl ha nem olyan lesz amiylet szeretnek azt mennyi ido megvsinalni korubelul? Attol fuggetlen hogy mekkora a lakas epp ezert irom hogy korubelul szerintetek!
Koszonom elore is a valaszokat nagyon erdekelne nem vagyok tisztaba ilyen dolgokkal ezert is dontottem ugy hogy kiteszem..
Csak azert mondom el eztis veletlenul se gondoljatok azt hogy menozes vagy felvagas!!! Eszembe sincsen nem az a tipus vagyok! :)))
Helyesirast meg nezzetek el koszi
Utolso !
Ertem koszonom szepen a valaszokat!☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!