Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van ekkora honvágyam?

Miért van ekkora honvágyam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kérdés elsőre talán kicsit értelmetlennek vagy bonyolultnak tűnhet,ezért szeretném elmondani,hogy pontosan mit érzek!!Ma reggel elindultunk Győrbe apával és a testvéremmel.Lényegében egész nap ott voltunk vásároltunk ebédeltünk stb...Idén nyáron sajnos nem jutottunk el nyaralni sehova(ezt kivéve).Alapvetően egy nagyon érzelmes srácnak tartom magam.Valamiért egész nap hiányzott az otthonom,a falu ahol felnőttem.Mindemellett eszembe jutottak a "régi szép idők"amikor még az anyával együtt mentünk nyaralni(a szüleim elváltak 6 éve).Persze nagyon örültem annak,hogy egy kis időt tölthetek együtt a családommal,akiket mindennél jobban szeretek.Viszont mindvégig hazavágytam és folyton arra gondoltam,hogy milyen jó lenne ha újra kisgyerek lehetnék és minden ugyanolyan jó lenne mint régen...
2022. aug. 13. 19:36
 1/3 A kérdező kommentje:
17/F
2022. aug. 13. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a régi szép idők azok, amire leginkább vágysz és ez az ami, ezt a honvágy érzését előhozta. Nekem hasonló helyzetem van.
2022. aug. 13. 20:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Igen ha a múltra gondolok a sírás kerülget...
2022. aug. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!