Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azért állott szagúak a ruháim,...

Azért állott szagúak a ruháim, mert túl sok mosóport adok hozzá?

Figyelt kérdés
Azért állott szagúak a ruháim, mert túl sok mosóport vagy öblítőt adagolok hozzá?

2022. aug. 10. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető. Meg az is, hogy nem mostad, tisztítottad ki jó ideje a mosógépedet,v és nem tudja alaposan kiöblíteni a mosott ruhát. Nosza!
2022. aug. 11. 00:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Eleg sok oka lehet:

- a szobaban tul sok ido alatt szarad meg a ruha (habar ez inkabb telen jellemzo a vastagabb ruhakra), nyaron ha van ra lehetoseg, erdemes kint szaritani

- nincs kitakaritva a mosogep: egy liter ecet a mosopor es oblito adagolokba, majd legmagasabb hofokon elinditod a gepet

- vagy az ajtonal a gumi alatt lehet kosz vagy a mosopor adagolonal (engem meglepett, mikor kiszedtem es felul, ahonnan a vizet engedi, tiszta dzsuvas volt

- mosas utan erdemes nyitva hagyni a gep ajtajat, en az adagolo kis fiokot is ki szoktam huzni

- tul sok az oblito: erdemes kiserletezni, en coccolinot hasznalok, 3/4 kupaknal soha nem ontok tobbet

- tul sok a mosopor

- tul sok/keves ruhat raksz a gepbe

- alacsony hofokon mosol: 40 fok alatt a kapszula es a por sem mindig olvad el rendesen

2022. aug. 11. 05:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
+1 lehetséges ok: mosás után nem azonnal veszed ki a ruhát teregetni, hanem pállik odabenn pár órát.
2022. aug. 11. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!