Téglaépületek sem hűlnek le így estefelé, mint a vasbeton?
Figyelt kérdés
Bejövök a kinti kellemes hűvösből a meleg lakásba, nem valami kellemes.2022. aug. 4. 19:57
11/13 A kérdező kommentje:
#9 Rosszul értelmezted a kérdést, én is ilyenben lakom, talán még egyértelműbben kellett volna fogalmaznom... Úgy látszik, a kiegészítés sem volt elég.
#2 Ez sem nagyon akar lehűlni, mintha ezt írtam volna... Ugyanez van tavasszal is, csak fordítva.
#4 A tégla jobb? Ugyanezt írják arról is.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. aug. 4. 21:53
12/13 anonim válasza:
Ez tégla ház. Nappal minden zárva, rolók lehúzva. estefelé miden ablak nyitva. Napközben 26-27 fok, reggelre 25-26.
13/13 anonim válasza:
Ez attól is függ ám, hogy hol van az a ház. Dél-Keleten városokban éjjel sem hűl 20 fok alá. Pár nap kivételével ez már így van hetek óta. Napközben pedig 30 fok felett van, de inkább 35 felett. Minden fal át van már melegedve, sőt nem csak a falak, de a házban a tárgyak is. Ha engeded a hideg vizet, az már langyosan folyik a csapból. Szóval idő kell ahhoz, hogy lehűljenek a dolgok, legalább 1 hét szelesebb, hidegebb idő, mert ha nincs légmozgás, éjjel sem mozdul meg benn a levegő. Meg eső is jó lenne már. Már nem is tudom, milyen egy jó kis hűsítő eső. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!