Olyan van hogy budos az ágyneműtarto? Már annyira kivagyok....
Inkább új matrac. Szivacs biztos van benne, ha az beszívott valamit, vagy dohosodott, az a szag csak kukába dobással szűnik meg.
Próbáld ki minek van fura szaga, huzat alatt nézd át a matracot. Ideiglenesen sztem mosd ki, fertőtlenítsed a huzatot, de aztán matrac csere.
A rácsot klóros tisztítóval is átmoshatod, napon legyen 1 napot tuti száraz legyen.
Köszönöm szepen. :-)
Megint azzal foglalkozok. Szerintem az egész ágy büdös, olyan furi szaga van. Lehet atvette a dohos ,por szagot az ágy keret. Amúgy nem vagyunk prolik, tisztalkodunk, folyamatosan mosok ,és mégis ez történt. Küldök egy képet
Atmostam a rácsot. Nem merek új matracot venni ,mert lehet hogy ez a funeros szar agykeret budos és akkor előbb utóbb az új matrac is budos lenne.
Kidobom a francba az egeszet ,kezd elegem lenni . :D
Jajj te szegény! Hát ha megtehetitek anyagilag, akkor ez kuka és venni olyat aminek lábai vannak hogy szellőzön alul és valódi fa! Vagy fém.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!