Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Olyan van hogy budos az...

Olyan van hogy budos az ágyneműtarto? Már annyira kivagyok....

Figyelt kérdés
Hetek ota ezzel vagyok elfoglalva . 2 eves az agyunk , viszont a matrac elég régi. Agynemütartos, és akarhanyszor kinyitom ( nem tarolok benne semmit) valami förtelmes, büdös szag árad ki belőle. Új matracot fogok venni , de azon gondolkodom hogy olyan van hogy budos az agyracs? Mármint amin a matrac rajta van . Mert szerintem átvette a matrac büdös, dohos szagát. Akkor agyracsot is vegyek ? Vagy elég ha valami brutális szerrel lekezelem? Amigy az agyfiokot el fogom távolítani. Nincs rá szükség és csak felesleges bűzforras.
2022. júl. 28. 20:32
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

Hasonló agyunk van. Csak oldalt fiokos. Elöl nem

2022. júl. 28. 20:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Az elobb kidobtam az ágyneműtartot , az agyracsot holnap atmosom ecetes vízzel, a szivacsot kiporszivozom, új huzatot veszek rá. Ez vajon elég lesz vagy jobb ha teljesen új matracot veszek ? A matrac Kb 12 éves de nagyon nagyon drága volt .
2022. júl. 28. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi azt itt honnan tudjuk hogy milyen házban laktok, párás esetleg, ti milyen testi higiéniát követtek, egyáltalán milyen bútor az, oké hogy bolti de mikből készítették és hol (lehet hogy gagyi anyagok) szóval erre képtelenség innen, olvasói oldalról válaszolni.
2022. júl. 29. 08:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Ertem . Azért köszi
2022. júl. 29. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Inkább új matrac. Szivacs biztos van benne, ha az beszívott valamit, vagy dohosodott, az a szag csak kukába dobással szűnik meg.

Próbáld ki minek van fura szaga, huzat alatt nézd át a matracot. Ideiglenesen sztem mosd ki, fertőtlenítsed a huzatot, de aztán matrac csere.

A rácsot klóros tisztítóval is átmoshatod, napon legyen 1 napot tuti száraz legyen.

2022. júl. 29. 10:25
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen. :-)

Megint azzal foglalkozok. Szerintem az egész ágy büdös, olyan furi szaga van. Lehet atvette a dohos ,por szagot az ágy keret. Amúgy nem vagyunk prolik, tisztalkodunk, folyamatosan mosok ,és mégis ez történt. Küldök egy képet

2022. júl. 29. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Atmostam a rácsot. Nem merek új matracot venni ,mert lehet hogy ez a funeros szar agykeret budos és akkor előbb utóbb az új matrac is budos lenne.

Kidobom a francba az egeszet ,kezd elegem lenni . :D

2022. júl. 29. 10:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te szegény! Hát ha megtehetitek anyagilag, akkor ez kuka és venni olyat aminek lábai vannak hogy szellőzön alul és valódi fa! Vagy fém.

Sok sikert!

2022. júl. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!