Olyan bejárati ajtó, amit ha kívülről bezárnak, nem lehet belülről kinyitni?
Figyelt kérdés
Szóval a páromnál ragadtam, mivel véletlenül ramzarta reggel az ajtót, én meg belülről kulccsal sem tudom kinyitni. Valami megoldás van erre? A páromat nem érem el, Google nem a barátom...2022. júl. 27. 09:18
1/6 anonim válasza:
Robbantsd szét a falat:)
Amúgy mikor nálunk valaki bent(vagy kint, már nem tudom) ragadt szomszédba akkor tűzoltó segített
2/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a kilincset kell fölfelé húzni ahhoz, hogy ki tudd nyitni kulccsal a zárat?
3/6 anonim válasza:
Olyan bejárati ajtó nincs, valamit rosszul csinálsz.
Próbáld amit a 2-es javasol, vagy nem jó kulcsot dugsz be.
4/6 anonim válasza:
Angliaba a legtöbb hazba olyan ajtó van amit ha kilincset felfelé húzod csak akkor lehet kinyitni. Az lesz az itt is.
5/6 anonim válasza:
Hát nekem volt olyan záram, hogy szétment az egyik fele, átfordítottam, hogy ez belül legyen, mert bentről soha nem használom, kintről meg tudtam használni a másik felét még évekig. (Mondjuk, ez a szuterén volt, azt bentről soha nem zárom.). Szóval, lehet, hogy tönkrement a belső oldal.
Én azt csináltam volna, hogy megvárom, hogy jöjjön arra valaki az utcán, és ha hajlandó segíteni, kidobom neki a kulcsot, hogy engedjen ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!