Honnan tudjam, hogy hol ereszt a medence?
Felfújható, de nem egy nagy szám. Pár napig használtuk, semmi baja. Aztán leeresztettük, direkt biztonságos helyre tettem. Két hét múlva felfujtam és leeresztett pár óra múlva, de sehol nem találok lyukat. Valami ötlet?
Eléggé elkeseredtem, nem sok pénzünk van…
jól beszappanozott vízzel át kell kenni az egészet felfújt állapotban, ahol lyukas ott buborékok fognak képződni. Medencéhez általában adnak javító készletet, 1 vagy 2 foltot, amihez csak szépen le kell pucolni a felületet (körömlakk lemosó elég szépen leszed mindent), lehúzni a folton lévő védőfóliát, rányomni leeresztett állapotban a lyukra, várni 1-2 órát és lehet is felfújni megint.
Ha nincs foltod, pár ezerért lehet venni szalagot is, pl: [link]
Köszi szépen. Már a korábbi medence is kilyukadt, és hiába ragasztottuk, nem segített. Ezért vettük az újat.
Tudom, mások gondjai mellett eltörpül ez. Valószínűleg nem viselem jól, hogy anyagilag csúszunk lefelé, és a legkisebb gond is ki tud akasztani. (Jobb medencét akartam, csak ötször annyiba kerül, pedig az is egy alsó kategóriás merev falú.)
Jól estek az együttérző szavak és az ötletek, meglett a lyuk, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!