Minden kaputelefonhoz van egy speciális kód, amivel a postások be tudnak jönni a lépcsőházba?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 11:36
1/10 anonim válasza:
Ahol csak kóddal lehet nyitni, ott igen
2/10 A kérdező kommentje:
És lehet tudni, akár privátban is, hogy mi az?
Azért kérdezem, mert egy több lépcsőházas tömbben lakom, elöl és hátul is vannak bejáratok. Tegnap este jöttem haza és egy kóbor kutya állt a lépcsőházunk előtt. Ha a másik lépcsőházba be tudtam volna menni, ahonnan a hátsó kijáraton kimegyek és átmegyek a miénkbe, nem szakítja szét a nadrágom.
2022. júl. 17. 11:53
3/10 anonim válasza:
2.:Szerintem meg azért kérdezed,hogy bárhova betudjál menni.
4/10 anonim válasza:
Persze a ház illetékese megadja neki a nyitókódot.
5/10 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs más lépcsőházában tartózkodni. Ha a helyemben lettél volna tegnap, te is keresnéd a megoldást.
2022. júl. 17. 12:53
6/10 A kérdező kommentje:
4-es! Nehéz elképzelni, hogy a postás noteszből nézi, hogy a lakótelepen melyik háznak mi a beléptető kódja. Persze lehet.
2022. júl. 17. 12:54
7/10 anonim válasza:
Nehéz, nehéz. Nem is nézi, hisz megjegyzi seperc. Ahogy átlag postás azt is tudja az egész körzetére vonatkozva, hogy melyik hàzban, lakásban ki lakik.
Minden házban más a kód, nincs ugyanolyan joker kód az összes házba.
8/10 anonim válasza:
Annyit segítek, hogy sok egyes van benne.
9/10 anonim válasza:
Nálunk mindhárom lépcsőházat nyitja a kapukulcsunk elől-hátul. Azért, mert elromlott lift esetén átjárható fent a ház.
Kérdezd meg, nálatok hogyan van.
10/10 A kérdező kommentje:
9! Erre nem gondoltam. Köszi
2022. júl. 18. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!