Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csöpög a csap, de vízszerelő...

Csöpög a csap, de vízszerelő se tudja megcsinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Valami gond van a fali vezetékben és azt mondta nagy munka lenne megbontani és költséges is. Ha eljön húz rajta és ennyit tud rajta javítani.

Egy éjszaka alatt lecsöpög 2-3 deci is. De már egyre jobban jön. Évente kell csapot cserélni.

2022. júl. 14. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a csapot cserélném le, hanem a tejesen hülye vízszerelődet!!

Egy kis tömítés ugyanis simán megoldaná a problémádat.

Pl. ez:

[link]

2022. júl. 14. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ebben az esetben a paszta sz@rt sem ér.👍
2022. júl. 14. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

Ketteske miért szólsz hozzá , ha láthatóan nem is érted??!

Segítek:

NEM kívülről kell rákenni!

2022. júl. 14. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet.hogy a toldó felülete érdes és elvágja a belsőtömittést? Csak mert mondtad,hogy évente cseréled.
2022. júl. 15. 04:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Volt 2 jó vízszerelő is és csak húztak rajta, a bekötéssel van valami és azt mondták nagy munka kibontani és költséges is. Ez így csöpög nagyon régóta, amikor csapcsere van pár hétig jó, de újra elkezd csöpögni. Jönnek, húznak rajta és azért is 1500 forintokat kérnek, ha meg megbontanák a falat, újra vezetékezés meg minden fiszfasz, benne lenne nagyon sokba. Nem mondták konkrétan mi a gond, csak hogy bontani kellene.
2022. júl. 15. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A második vízszerelőt is kirúgnám!

Ezek nem szakemberek voltak, hanem rébuszokban beszélő kóklerek.

Gondold csak végig, ha meghúzták avagy csap csere után nem folyik hetekig, akkor csak itt szar a tömítés. A falbontásos mese csak egy újabb lehúzás lenne.

A vízszerelés azért nem egy agysebészet

2022. júl. 15. 12:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is tömítés, ahogy látom a falból kijön az excencter és a csap hollandinal ereszt. Az szokott még lenni hogy a két excencter, vagy valamelyik ferdén áll és hiába húzod nem fog tömíteni, sőt lehet csak rontasz a helyzeten. Esetleg dupla tömítést lehetne oda berakni és úgy meghúzni. Nem vagyok szakember, csak itthon autodidakta módon jöttem rá pár dologra, tényleg nem egy nagy dolog, csak most amíg van CSOK meg anyám kínja próbálják drágán eladni magunkat.
2022. júl. 17. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Falon kívül csöpög ha jól latom, kizárt dolog hogy ne lehetne orvosolni. Én sem vagyok "vizes" csak egy mérnök.
2022. júl. 17. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem nem tessék csak bekenni pasztával az a tuti már itt irta alamelyik okoska.
2022. júl. 17. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezt senki sem írta!

Kérd meg anyádat, hogy értelmezze a szövegeket mert neked nem megy...

2022. júl. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!