Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetk azokról a...

Mi a véleményetk azokról a házakról, amelyek téglából vannak épitve de nem cementel hanem sárral összeragasztva?

Figyelt kérdés
Sokkal gyengébbek?
2010. szept. 20. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

kb 15 éve szüleim ilyet vettek

olcsó volt,sürgősen kellett,nem nézették meg rendesen.

Fél év mulva a konyha a pincében landolt egy 3 hétig tartó esőzés után

most a két szoba csúszik már pár éve,lassan kezem befér,de megtámasztani milliokba kerülne,ugyhogy csak reméljük,hogy eső elkerül

egy jó tanács:

csak akkor vedd meg ha a telek kell,a házat dózeroltatni akarod...lakni meg ne vedd,akármilyen olcsó

2010. szept. 20. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
nem megvenni akarom...csak érdeklődők,mert apámék ezelőtt 25 évvel épitettek egy emeletes házat,téglából de sárral ragasztották a téglát,s a ház azota is nagyon jó állapotban van...én most meg akarom nagyobbitani a házat s Ő tanácsolta,hogy csináljam ugy,mivel nincs sok pénzem,s ezzel olcsobban kijővők...de akarom tudni másnak milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban.
2010. szept. 20. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy apukádék nem tiszta sárral ragasztották össze a téglát. Felénk mésszel szokták keverni a földet, ez a habarcsz tartós.
2010. szept. 20. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
aha,értem,hát meglássuk majd elhivom őt hogy segitsen remélem olyan tartos lesz az is mind az Ővé.
2010. szept. 20. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A föld nagyon jó építőanyag. Kiváló hőszigetelő is. Egyetlen ellensége van: a víz. Ha ilyenben gondolkozol, érdemes kiemelt figyelmet fordítani alul a szigetelésre, a vízelvezetésre, valamint érdemes kicsit szélesebb ereszt építeni. Így esőben sem lesz semmi gond.

Ha viszont áradásveszélyes a terület, akkor semmiképp, mert azonnal összedől!

Én is földházban lakom, figyeltünk ezekre a felújításnál, nincs is semmi gond vele.

2010. szept. 20. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy putri! Tákolmány!

Nem értem, ha valaki építkezik és kifizeti úgyis a téglát és az egyéb építőanyagokat, és a nem kevés munkadíjat, akkor mért a kötőanyagon akar spórolni.

Én nem laknék ilyen házban, pláne nem építenék ilyen házat!

2010. szept. 21. 10:43
 7/7 A kérdező kommentje:
nincs egyáltalán árvizveszélyes helyen,meg esőtől nem félek annyira mivel le lesz vakolva,s szigetelve is.
2010. szept. 21. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!