Mi lehet ez a szag ? Büdös a matrac ?
Figyelt kérdés
Kb 12 éves a matrac de anno nagyon drága volt, jó minőségű. Az agy , tehát az ágy keret Kb 1.5 éves tehát újszerű. A matracot ha megszagolom nem budos , és mégis olyan dohos szagot érzek. Az agykeret két oldalán fiókok vannak azokat egyszer kimostam ,valamint az ágy alatt is felmostam mert hangyák voltak a hálóban. Lehet hogy valami nem száradt meg rendesen és azért van olyan buli, dohos szag ?2022. jún. 30. 21:32
2/6 anonim válasza:
Hát mi ezt így a távolból honnan tudjuk? Ha van rá lehetőséged, most amíg kánikula van tedd ki a napra, egyik nap az egyik oldalát, másik nap a másikat.
3/6 anonim válasza:
Vedd le a huzatot a matracról, nézd át. Ha tud szellőzni nem lehet gond. Olyan vizesen nem tudsz felmosni, hogy attól gond legyen.
Tedd amit 1# írt. Az fertőtlenít is.
4/6 anonim válasza:
Tudni kellene, mi a töltőanyag. Akár műanyag hab, akár természetes anyag (kókusz vagy egyéb növényi anyag), idővel mindenképpen porlik (akár csak minimális mértékben) és a keletkezett por a levegőbe kerül, esetleg ez okozza a szag érzését.
5/6 A kérdező kommentje:
Rettenetesen budos , dohos . Mar mindent megprobaltam . Egyre rosszabb. Kicsit atkentem silan oblitovel utána hajszaritoval megszaritottam, egyre rosszabb. Ezt amúgy az exem hagyta itt és szerintem a gyerekek régebben rapisiltek. Pisi,dohos szagú. Dobjam ki ?
2022. júl. 1. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!