Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panel lakás földszintjén...

Panel lakás földszintjén mernétek tárva nyitva hagyni éjjelre az összes ablakot?

Figyelt kérdés
Egyedül élek. 2 szoba + 2 fél szoba. Sok értékem nincs. Eddig bukóra nyitottam éjjelre az ablakot. Néztem párszor éjjel a háztömböket. Még bukóra sem nyitja a többség. Még a 10.-en sem. Nem értem. Rohadt sokat hűt a nyitott ablak. Ha nem foöldszinten laknák nem is gondolkodnék a dolgon, tárva nyitva lenne minden. Így persze kockázatosabb. Miért nincsenek nyitott ablakok még az 5.-en sem? Tényleg érdekel. Csak van valami oka.
2022. jún. 20. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
36%
A helyedben inkább eladnám a putrit és nem öntenék bele tízmilliót (vagy többet), ha úgyis ennyire gatya a közbiztonság.
2022. jún. 21. 10:05
 22/24 A kérdező kommentje:
Nagyon jó helyen van. Nem kapnék annyit érte amennyit számomra a jó közlekedés ér, ezt már átgondoltam alaposan.
2022. jún. 21. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

21-es szerintem arra céloz, hogy panel. Sajna sokan még megragadtak ebben a szemléletben, pedig sokszor semmivel nem jobb egy tégla (laktam már mindkettőben, lak=parki hiperszuperben is).

De egyébként Dél-Pest szerintem sem a legbiztonságosabb környék.

2022. jún. 21. 14:20
 24/24 A kérdező kommentje:

Tudom, alaposan átrágtam a dolgot. 2 erős érv szólt a lakás mellett. 1/ A hátrányok ellenére szeretek itt élni. Boldog vagyok itt. 2/ Az árából és a felújítás árából is csak egy kisebb lakást kapnék rosszabb infrastruktúrájú helyen. Nem akarom pontosítani idegeneknek hogy hol lakom, főleg hogy megírtam hogy lehet hozzám betörni. A lényeg hogy nem reális árat kínálnak a környéken a lakásokért.

Egyébként mindenkinek pipát adtam. A 21-esnek is. Nem tudom ki pontozza le a népeket de GYK.-n mindig ez megy. Én is megragadtam lvl 4 felhasználóként.

2022. jún. 21. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!