Kerítés gyorsan, takarjon de olcsó is legyen?
Meglévő, szomszéd felőli kb. 140 centi magas drótkerítésre vagy mellé keresünk kb. 180 centi magas megoldást kb. 10 méter hosszan (erős tipp, le kellene mérnem), ami megakadályozná a belátást az udvarunkra. Nem vagyunk embergyűlölők, viszont a szomszéd miatt a saját udvarunkra nem tudunk kimenni, egész nap kint vannak a hangosan üvöltöző gyerekekkel. Ahogy kintebb lépünk a ház sarkánál, mint ha öt kamera figyelné minden lépésünket és akkor még oda is köszönönnek, hogy biztosan tudjuk, látnak.
Gondolkozunk nádszöveten, de én tiltakozom, nem tartós és azért bőven átlátni rajta, a linken lévő termék nekem tetszik, másnak viszont az ára nem, viszont muszáj valamennyit a dologra szánni.
Hát nekem sem nem tartós sem nem igényes amit linkeltél. Nem tudom hogy kibírna egy olyan szélvihart ami néhány napja volt.
És is hetek óta keresek, számolok. Nekem most a trapézlemez kerítés ami ár érték arányban a legkedvezőbb. Lehet rendelni famintás trapézlemezt
Akár mit vásárolsz -nád, fa stb..- az csak kidobott pénz, ráadásul át is lehet látni rajtuk és nem is időtállóak.
Mivel nálam minden szomszéd le van kerítve 2,5 magasan + a sövény, ezért tudok ebben tanácsot adni.
Ami gyors, olcsó, és hermetikusan takar, az a (bontott) hullámpala.
(Tudjuk, hogy nem szép de ronda. Viszont ez szinte ingyen is beszerezhető.)
Ennél lényegesen drágább a trapézlemez.
Ennél viszont már alig drágább az elemekből épített betonkerítés.
Nálam mindhárom megtalálható.
Majd itt szörnyülködnek a hullámpala egészségkárosító hatásaira, de ha bármivel lefested, azaz megkötöd a felületét a festékkel, már nem tud porlani sem.
Ha zöldre fested/fújod, akkor beleolvad a tájba és legalább addig sem feltűnően ronda, amíg az elé ültetett fagyal meg nem nő és véglegesen el nem takarja.
A mai eszemmel az életre szóló békességet és nyugalmat garantáló betonkerítést választanám. Az kitakarja véglegesen a szomszédokat, karbantartást nem igényel, némileg a hangot is csillapítja, örök életű és végül de nem utolsó sorban megkímél a napi idegbajtól.
Te döntöd el, hogy -anyagilag- mennyit ér a nyugalmatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!