Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülne megépíteni...

Mennyibe kerülne megépíteni egy kültéri padlásfeljáró lépcsőt?

Figyelt kérdés
Milyen anyagból lenne a legolcsóbb, vasbeton, fém, vagy fa? Melyik anyagnál lenne olcsóbb egy szakember. A padlásszint kb 3,2 méter magasan van. Masszív és nagyon biztonságosnak látszó feljáró kellene, hogy egy tériszonyos is merje használni.

2022. jún. 10. 01:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Akinek tériszonya van, az nemigen megy fel sehogyan sem.

De próbálkozhatsz fém vázzal, kétoldali korláttal, hogy stabil és tartós legyen.

2022. jún. 10. 07:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A fedésre is érdemes gondolni, mert marha nagyot lehet esni onnan esős időben, ill havazás vagy jegesedés esetén.
2022. jún. 10. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:

A mai építőipari áraknál az "olcsó" szó már értelmezhetetlen.

A kevésbé drága ha zártszelvényből, szögvasból és falépcsőből készülne.

2022. jún. 10. 08:44
 4/5 A kérdező kommentje:

1.Az a tériszonyos ember én vagyok, és ha nehezen is de felmenni fel tudtam , csak lejönni már nem mertem, csak hosszas várakozás után összeszedve a bátorságomat. De nagyon bepánikoltam, és rettentően rossz érzés volt.

3. Nem az olcsó, hanem a legolcsóbb kifejezést használtam.

Mindegy, köszi a válaszokat, majd utánajárok.

2022. jún. 11. 05:19
 5/5 A kérdező kommentje:
2. Fedés nem kell, mert olyankor nem lenne használva, esős,havas jeges időben.
2022. jún. 11. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!